Yksi Accountor yhdistää järjen ja tunteen

One Accountor -evankelista Juha Kuivainen bloggaa: tehtäväni on yhdistää ihmisiä, yrityksiä ja teknologioita sekä palvella asiakkaita – järjellä ja sydämellä.

Yksi Accountor yhdistää järjen ja tunteen


NetSuite-evankelistana olen ollut luova anarkisti ja nauttinut fakkiintuneiden ajatusten ravistelusta. Olen katsellut maailmaa, ihmiskuntaa, yrityksiä ja digitalisaatiota kokonaisuutena. Olen ollut murtamassa vanhan maailman siiloja ja nähnyt niiden tekevän tilaa aktiiviselle yhteistyölle, muotoaan muuttaville ekosysteemeille ja ketterille liiketoiminta-alustoille.

Tästä eteenpäin julistan samoja arvoja, mutta nyt rakennan ja kerron koko Accountorin tarinaa. One Accountor -evankelistana keskityn yhden Accountorin muovaamiseen ja asiakkaiden kokonaisvaltaiseen palvelemiseen. Nojaan ensimmäisen vuosisadan arkkitehdin Vitruvianin oppiin: katson kauneutta, kestävyyttä ja käytettävyyttä kokonaisuutena.

Tehtäväni on luoda yritysten rajat ylittäviä palvelukokonaisuuksia. Avautuvat mahdollisuudet ovat kuin virtoja, joita pitkin purjehdin yhdessä asiakkaiden kanssa yli Accountor-yhtiöistä koostuvan mantereen. Satamista saamme mukaamme arvokasta lastia: väkevää osaamista, uusimpia teknologioita ja tinkimätöntä asennetta asiakkaiden palvelemiseen.

Ensimmäisenä uutena ratkaisuna esittelen Accountor FullScalen, jossa NetSuite-alustalla virtaavat liiketoiminnan, talouden ja henkilöstöhallinnon prosessit. Laiva lastataan Accountor Enteprise Solutions Oy:n, Accountor HR Solutions Oy:n sekä Accountorin ulkoistuspalvelujen parhaalla asiantuntemuksella ja teknologioilla. Asiakkaiden kasvava liiketoiminta on voima, joka saa prosessit virtaamaan yhä nopeammin.

Pilvipalvelu sisältää asiakkuuksien, projektien, tuotannon, jatkuvien palvelujen, resurssien ja tuotteiden hallinnan, töiden ja kulujen seurannan, laskutuksen, taloushallinnon sekä analytiikan ja raportoinnin. Hajautetut itsepalvelut ovat käytössä missä ja milloin tahansa. Skaalautuvaa liiketoimintaa tuetaan joustavasti kasvun ja kansainvälistymisen kaikissa vaiheissa. Liiketoiminnan keskeisiä mittareita voidaan seurata havainnollisten online-kojelautojen avulla. Kaikille toimialoille soveltuvan pilvipalvelun käyttö voidaan aloittaa sieltä missä tarve on suurin.

One Accountor tulee todeksi henkilöstö- ja asiakaskokemuksissa – ei virran rannalla vaan itse virrassa. Jotta ymmärtäisin ihmisten kokonaisvaltaisia, One Accountoria koskevia tunnekokemuksia, hyödynnän vuorovaikutuksessa digitaalista, tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa tunneteknologiaa. Jokainen voi ilmaista tunteensa anonyymisti esittämiäni ajatuksia kohtaan ja nähdä myös toisten tunnereaktiot. Analysoidun datan ja online-kojelaudan kautta voin seurata tunteiden virtaa reaaliajassa ja huomioida ihmisten kokemukset työssäni.

Voit ilmaista tunteesi jo tätä kirjoitustani kohtaan alla olevan tunnesovelluksen avulla. Ratkaisua käytetään Accountor Groupin julkaisemassa Parempi Bisnes -verkkolehdessä. Accountor tarjoaa mahdollisuutta tunteiden mittaamiseen ja tunnedatan hyödyntämiseen myös asiakkailleen.

One Accountor on järkeviä reittejä sekä tunnetason yhteyttä ja intohimoa tuloksiin ja parempaan bisnekseen. Tällä tiellä haluan auttaa sekä omaa henkilöstöä että asiakkaita.

Juha Kuivainen, MBA
puh. 044 333 6796, juha.kuivainen[at]accountor.fi

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lue lisää tältä bloggaajalta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail

Juha Kuivainen

Tietopohjaiselta suuntaukselta olen kauppa- ja insinööritieteen, liiketalouden, humanistin ja filosofin yhdistelmä. Työssäni pidän tärkeänä, että pään kummatkin puolet ja sydän toimivat yhteen. Niin tärkeänä, että toivon sinunkin tarttuvan tähän ajatukseen. Muutaman kuluneen vuoden aikana olen esitellyt NetSuiten Suomen markkinoille ja nyttemmin myös Accountorille. Työskentelen Accountor FullScale -evankelistana ja -arkkitehtina konsernin myynti- ja markkinointiyhtiössä.