Responsiivisesta liiketoimintaratkaisusta alusta uniikille menestystarinalle

Accountor FullScale -evankelista Juha Kuivainen bloggaa: Yrityksen vertaansa vailla oleva kertomus ja flow syntyvät liiketoiminnan jäljittelemättömän elinkaaren ja siihen reagoivan kyvykkyyden ja teknologian yhdistelmänä.

Responsiivisesta liiketoimintaratkaisusta alusta uniikille menestystarinalle


Yrityksen kehitys, kasvu ja menestys muodostavat ainutkertaisen polun paikallisessa tai kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Onnistuneen bisneksen elinkaari ei ole toistettavissa, koska olosuhteet muuttuvat koko ajan.

Yksikään yritys ei kykene palvelemaan henkilöstöään eikä asiakkaitaan yksin. Voittaja tarvitsee tuekseen erityistä osaamista ja kokonaisvaltaisia teknologiaratkaisuja. Accountor-konsernin asiantuntija- ja ulkoistuspalvelut sekä moderniin pilviteknologiaan perustuvat ratkaisut palvelevat asiakkaiden liiketoimintaa, asiakkuudenhallintaa, taloutta, henkilöstöhallintoa ja ICT-infrastruktuuria – ne muodostavat alati laajenevan valikoiman koeteltuja ratkaisuja ja uusia innovaatioita.

Accountor FullScale on tapa, jolla kaiken kattavista rakennusaineista muovataan yrityksen uniikkiin elinkaareen dynaamisesti sulautuva palvelu- ja teknologiayhdistelmä. Ratkaisu reagoi responsiivisesti liiketoiminnan muutoksiin ja kasvuun, skaalautuen tarpeisiin sisällöltään, kapasiteetiltaan ja kustannuksiltaan.

Accountor FullScale ei tähtää ainoastaan yrityksen tyytyväisyyteen vaan ennen kaikkea odotukset ylittävien kokemusten tuottamiseen sekä vahvan emotionaalisen siteen luomiseen Accountorin ja yrityksen sekä yrityksen ja sen henkilöstön ja asiakkaiden välille. Tieteelliseen tutkimukseen perustuvan tunneteknologian avulla emotionaalisia henkilöstö- ja asiakaskokemuksia voidaan mitata, ymmärtää ja kehittää kokonaisvaltaisella tavalla.

Ratkaisu soveltuu yhtälailla startupeille, isoille yrityksille ja julkisille organisaatioille. Yritys joutuu tyypillisesti valitsemaan suuren toimittajan ja laajojen resurssien sekä pienen, ketterän kumppanin välillä. Accountor FullScale yhdistää molempien edut: Accountor-konsernin kansainvälisen organisaation, huomattavien voimavarojen ja laajan ekosysteemin sisällä elää startupmainen, nopeasti reagoiva matkakumppani, joka toimii mutkattomasti ja ennakkoluulottomasti sekä paikallisilla että globaaleilla markkinoilla.

Kuten ihmiset Accountorissa ja asiakasyrityksissä, Accountor FullScale on sekä järkeä että tunnetta. Responsiivinen yhteistyö perustuu aktiiviseen vuorovaikutukseen ja yhdessä oppimiseen, luottamukseen ja arvostukseen sekä rohkeaan, tulevaisuuteen uskovaan asenteeseen. Näistä aineksista syntyy ”flow”, jossa Accountor ja asiakasyritys vahvistavat toistensa liikettä ja jossa luodaan ennennäkemättömiä tarinoita.

Juha Kuivainen, Accountor FullScale -evankelista
puh. 044 333 6796, juha.kuivainen[at]accountor.fi

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lue lisää tältä bloggaajalta
Jätä yhteydenottopyyntö
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail