Tuoteasiantuntija Helsinkiin, TyövuoroVelho

Työajanhallintaohjelmistojen suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut TyövuoroVelho hakee tuoteasiantuntijaa Helsinkiin – tarjolla työpaikka menestyvässä yrityksessä osana isoa konsernia.

Tuoteasiantuntija Helsinkiin, TyövuoroVelho


Työssäsi toimit osana kahdeksan hengen myynti- / asiakastukitiimiä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti TyövuoroVelho- ja Palkkailmo-palveluiden myynti; sekä omatoiminen uusmyynti että yritysten päivittäisiin tiedusteluihin vastaaminen. Lisäksi rooliin kuuluu asiakastukitehtäviä ja koulutusten pitämistä, sekä mahdollisia muita asiantuntijatehtäviä. Pääasiassa asiakaskontaktit tapahtuvat puhelimitse, yksittäisiä asiakaskäyntejä ja koulutustilaisuuksia lukuunottamatta.

Tehtäväsi edellyttää, että olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme suuresti seuraavia taitoja tai työkokemusta:

  • Ahkeraa, myynnillistä otetta ja näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä
  • Kokemusta puhelimitse tehtävästä työstä
  • Asiakastuen ja kouluttamisen osaamista

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Liisa O’Carroll, puhelin 0400 280 238. Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset pikimmiten sähköpostitse liisa@tyovuorovelho.com. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

TyövuoroVelho on erikoistunut Internetin kautta käytettävien työajanhallintaohjelmistojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Päätuotteemme TyövuoroVelho on Internet-selaimella käytettävä työvuorojen suunnitteluohjelmisto. Asiakkainamme on yli 1 200 yritystä eri toimialoilta mm. sosiaali- ja terveys-, matkailu- ja ravitsemus- sekä kaupanalalta. Toimipaikkamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä. Toiminta-alueenamme on koko Suomi.

Lisätietoja toiminnastamme: www.tyovuorovelho.com. Olemme myös osa Accountor-konsernia: www.accountor.fi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebooktwitterlinkedinmail