Tuoteasiantuntija, Helsinki

Työajanhallintaohjelmistojen suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut TyövuoroVelho hakee tuoteasiantuntijaa Helsinkiin. Tarjolla on työpaikka menestyvässä yrityksessä osana isoa konsernia.

Tuoteasiantuntija, Helsinki


Työssäsi toimit osana yhdeksän hengen myynti- / asiakastukitiimiä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti TyövuoroVelho- ja Palkkailmo-palveluiden myynti; sekä omatoiminen uusmyynti että yritysten päivittäisiin tiedusteluihin vastaaminen. Markkinajohtajuutemme ansiosta suuri osa kaupoistamme on käynnistynyt asiakkaan omatoimisella yhteydenotolla. Lisäksi rooliin kuuluu asiakastukitehtäviä ja koulutusten pitämistä, sekä muita mahdollisia asiantuntijatehtäviä. Asiakaskontaktit tapahtuvat pääasiassa puhelimitse yksittäisiä asiakaskäyntejä ja koulutustilaisuuksia lukuunottamatta.

Työtehtävät ovat puhelimitse tapahtuvaa konsultointia / ratkaisumyyntiä. Myyntiprosessimme ovat laajoja kokonaisuuksia, joten tehtävä tarjoaa kehittymismahdollisuuksia sekä mielenkiintoisia projekteja pitkäksi aikaa.

Tehtäväsi edellyttää, että olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme suuresti seuraavia taitoja tai työkokemusta:

  • Ahkeraa, myynnillistä otetta ja näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä
  • Kokemusta puhelimitse tehtävästä työstä
  • Asiakastuen ja kouluttamisen osaamista

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Liisa O’Carroll, puhelin 0400 280 238.

Jätä hakemuksesi täällä. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

TyövuoroVelho on erikoistunut internetin kautta käytettävien työajanhallintaohjelmistojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Päätuotteemme TyövuoroVelho on selainpohjainen työvuorosuunnitteluohjelmisto. Palveluitamme käyttää noin 1300 yritystä. Olemme Suomessa markkinajohtaja yksityisellä sosiaali- ja terveyspalvelu- sekä apteekkialoilla. Muut isoimmat toimialat ovat mm. matkailu-, ravitsemus- ja kaupanala.

Lisätietoja toiminnastamme www.tyovuorovelho.com. Olemme osa Accountor-konsernia www.accountor.fi.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail