Tiimiesimies, Lahti

Accountor hakee Lahden toimipisteeseensä tiimiesimiestä vastaamaan hyvästä johtamisesta ja toteuttamaan johtamislupauksia päivittäin.

Tiimiesimies, Lahti


Nykyisen tiimiesimiehemme siirtyessä talon sisällä uusiin tehtäviin, haemme hänelle seuraajaa Lahden toimipisteeseen johtamaan ammattilaistemme työtä arvojemme mukaisesti

Tärkeintä työssäsi on henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys – pidät tiimisi arjen raiteillaan. Tehtävänäsi on varmistaa, että ryhmäsi jäsenet tiedostavat toiminnan tavoitteet ja sinä seuraat aktiivisesti tavoitteiden toteumista.

Työtehtäväsi ovat vaihtelevia. Vietät työpöytäsi ääressä muutaman päivän viikossa muiden viikonpäivien täyttyessä erilaisista palavereista ja asiakastapaamista. Tiimin johtamisen ohella olet tiimiläisten tukena arjen tilanteissa, osallistut tarvittaessa käytännön töihin ja järjestät asiakaspalaverit tarpeen mukaan.

Tiimiesimiehen tehtävä on näköalapaikka, jossa pääset osallistumaan erilaisiin projekteihin ja hankkeisiin, jotka avaavat mahdollisuuksia urakehitykseen.

Katso, mitä muuta tarjoamme ja kysy lisää Anna-Liisalta.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail