Tekninen asiantuntija, Accountor HR Solutions

Suomen johtava palkka- ja HRM-järjestelmien toimittaja Accountor HR Solutions etsii teknistä asiantuntijaa Tampereelle.

Tekninen asiantuntija, Accountor HR Solutions


Olemme kasvuyhtiö, joka toimittaa omaa tuotetta sadoille tyytyväisille asiakkaille yksityisellä ja julkisella puolella. Meitä työskentelee tällä hetkellä 70 henkilöä Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Kahden viime vuoden aika olemme rekrytoineet miltei 20 uutta palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa.

Haemme nyt remmiin rentoa tyyppiä, joka on innostunut asiakaspalvelija ja aidosti kiinnostunut eri teknologioista ja palvelinalustoista. Meillä otetaan työt vakavasti olematta itse liian vakavia.

Mistä hommasta on oikein kyse?

Teknisenä asiantuntijana työtehtäviisi sisältyy muun muassa alusta-asennukset sekä ohjelmistoasennukset ja -päivitykset. Jälkimmäisillä tarkoitetaan omien tuotteidemme eli Mepco HRM- ja MepcoPro-ohjelmistojen asennuksia. Työpäiväsi sisältävät mm. asiakkaan teknisen ympäristön suunnittelua ja pystyttämistä, pilviratkaisujen käyttöönottoa, etäyhteyksien hallintaa ja näihin liittyvää konsultointia ja dokumentointia. Neuvot asiakkaita sertifikaateissa, VPN-yhteyksien avaamisessa ja suunnittelet heidän kanssaan erilaisia autentikaatioratkaisuja – autat siis heitä loistamaan ja hehkut palveluhenkisyyttä. Kommunikointi luonnistuu sinulta suomeksi ja englanniksi ja haluat tehdä tarkkaa työtä, vaikka aikataulut voivat olla tiukat.

Teknologioita, joita työssäsi tarvitaan:

 • Windows palvelimet ja virtuaaliympäristöt: Hyper-V, VMware, VirtualBox, Azure
 • Autentikaatiomenetelmät: AD, ADFS, SQL, Claimipohjaiset
 • IIS asennukset ja konfigurointi
 • Sql Server asennukset ja konfigurointi
 • Etäyhteydet: VPN, GotoAssist, Citrix
 • Palomuurit (Windows/Rauta)
 • Cloud-järjestelmät (esim Azure)
 • Tietoturva (sertifikaatit, palomuurit, jne.)
 • Kuormantasaajat, proxypalvelimet
 • Verkkoratkaisut
 • Certifikaatit (asennus, tilaus, käyttö)
 • Kokemus ASP.NET- ja ASP.NET Core -pohjaisista sovelluksista ja ylläpidosta plussaa

Luemme eduksesi, jos olet työskennellyt Mepco HRM -sovelluksen kanssa.

Yrityksemme henkeä kuvastavat avoimuus ja mutkattomuus. Kannustamme itseohjautuvuuteen, mutta osaava tiimisi on aina tukenasi. Panostamme siihen, että varmasti viihdyt meillä – hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet sekä puhelin- ja autoetumahdollisuus.

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Toimipaikkasi on Tampere.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastopäällikkö Taru Hahtala, taru.hahtala@accountorhr.fi ja hallintojohtaja Marjo Ylinen marjo.ylinen@accountorsoftware.fi. Saat myös Tarun ja Marjon kiinni puhelimitse Taru (0400 699 515) 10.11. klo 12–16 ja 13.11. klo 8–12 sekä 14.11. ja 15.11. klo 12–16, Marjo (040 766 3974) 10.11. klo 10-11 ja 16.11. klo 14-15. Täytä hakemus 20.11.2017 mennessä osoitteessa https://rekry.accountorhr.fi/meprekry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebooktwitterlinkedinmail