Reskontra-asiantuntija, Rovaniemi

Accountor hakee Rovaniemelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen energistä, osaavaa ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa reskontra-asiantuntijaa.

Reskontra-asiantuntija, Rovaniemi


Tehtäviisi kuuluu huolehtia suurasiakkaidemme ostoreskontrapalvelusta yhdessä osaavien ja kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Osallistut asiakaskäynnistyksiin ja kehität asiakkaiden ostolaskuprosessia. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu laskenta-assistenttien tukeminen heidän päivittäisessä työssä sekä ostolaskujen käsittely. Työn sisältöön vaikuttavat ensisijaisesti henkilökohtaiset ominaisuutesi ja osaamisesi. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin ja tarjoamme heille aina parasta mahdollista palvelua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kirjanpidon perusasioiden hallintaa ja kokemusta reskontran hoitamisesta sekä kykyä omaksua uusia sovelluksia ja hyödyntää niitä työskentelyssäsi tehokkaasti. Accountorilla työskentelemme lähellä asiakasta, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kielitaitoa. Työskentelet luontevasti asiakkaiden kanssa ja sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.” Eduksi katsotaan myös osaaminen eri ostolaskujärjestelmistä.

Katso, mitä muuta voimme tarjota ja kysy lisää Vuokolta ja Jenniltä.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail