Pääkirjanpitäjä suurasiakastiimiin, Helsinki

Accountor hakee Helsingin Ympyrätalon toimipisteeseen energistä, kokenutta ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa pääkirjanpitäjää suurasiakastiimiin.

Pääkirjanpitäjä suurasiakastiimiin, Helsinki


Pääkirjanpitäjänä huolehdit laaja-alaisesti avainasiakkaidemme juoksevasta kirjanpidosta, alv-asioista, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista hyödyntäen ajanmukaisia sähköisen taloushallinnon järjestelmiä. Tehtäviisi kuuluu lisäksi raportointia sekä aktiivista ja konsultoivaa yhteydenpitoa asiakkaisiin, jonka vuoksi erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa.

Numerot muuttuvat työssäsi informaatioksi, joka auttaa asiakasta menestymään omassa liiketoiminnassaan. Koet palkitsevana, että numerot täsmäävät, mutta eniten nautit työssäsi yhteydenpidosta asiakkaaseen. Haastat itseäsi ja haluat aktiivisesti syventää ja kehittää ammattitaitoasi. Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin ja tarjoamme heille aina parasta mahdollista palvelua.

Katso mitä voimme tarjota sinulle ja kysy lisää Kirsiltä tai Jenniltä.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail