Ohjelmoija, Jyväskylä, TyövuoroVelho

Työajanhallintaohjelmistojen suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut TyövuoroVelho hakee ohjelmoijaa Jyväskylään – tarjolla työpaikka menestyvässä yrityksessä osana isoa konsernia.

Ohjelmoija, Jyväskylä, TyövuoroVelho


Haemme tekijää, joka nauttii koodin kirjoittamisesta ja haluaa olla mukana yrityksille tarjotun pilvipalvelun kehittämisessä.

Työssäsi toimit osana kymmenen hengen tuotekehitystiimiä. Työ sisältää TyövuoroVelho-palveluiden kehittämistä ja ylläpitoa.

Tehtäväsi edellyttää yhteistyökykyä, pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista. Ja tietysti toivomme, että sinulta löytyy myös kovaa teknistä osaamista jaettavaksi ja hyödynnettäväksi. Arvostamme suuresti GraphQL, React ja Material UI osaamista. Myös seuraavien tekniikoiden hallitsemisesta on hyötyä työssäsi: PHP-, JavaScript- ja olio-ohjelmointiosaamisesta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

TyövuoroVelho on erikoistunut internetin kautta käytettävien työajanhallintaohjelmistojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Päätuotteemme TyövuoroVelho on selainpohjainen työvuorosuunnitteluohjelmisto. Palveluitamme käyttää noin 1300 yritystä, ja olemme Suomessa markkinajohtaja yksityisellä sosiaali-, terveyspalvelu- ja apteekkialoilla. Muita isoja toimialoja meillä ovat mm. matkailu-, ravitsemus- ja kaupanala.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Virta, p. 050 386 5505. Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset pikimmiten sähköpostitse mikko@tyovuorovelho.com. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

TyövuoroVelho on osa Accountoria, joka on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalveluiden osaaja. Lisätietoja toiminnastamme: www.tyovuorovelho.com. Olemme myös osa Accountor-konsernia: www.accountor.fi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebooktwitterlinkedinmail