Mukaan hyvään porukkaan?

Accountor HR Solutions rekrytoi: Mepco HRM -testaajia, ohjelmistokehittäjiä, fullstack-kehittäjiä, konsultteja konversio- ja liittymätiimiin, HRM-sovelluskonsultteja ja yhden ICT-gurun. Sopisimmeko toisillemme?

Mukaan hyvään porukkaan?


Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!

Etsimme nyt nopeasti kasvavaan joukkoomme

+ Rautaisia Mepco HRM -testaajia Espooseen, Tampereelle sekä Turkuun
+ Innokkaita ohjelmistokehittäjiä Tampereelle
+ Uteliaita fullstack-kehittäjiä Tampereelle
+ Osaavia konsultteja konversio- ja liittymätiimiimme sekä HRM-sovelluskonsultteja Espooseen sekä Tampereelle
+ ICT-gurua Espooseen tai Tampereelle

Millaista meillä sitten on työskennellä? Katso mitä testaajamme Jenni sekä sovelluskonsulttimme Juho ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Saattaisimmeko sopia toisillemme? Mikäli kiinnostuit jostakin yllä olevista tehtävistä, käy tutustumassa tarkemmin sivuillamme https://rekry.accountorhr.fi/meprekry, ja jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 20.11.2018 mennessä. Esimiehemme Taru, Pauliina, Janne sekä Jukka vastaavat mielellään kysymyksiisi, heidän yhteystietonsa löytyvät ilmoituksista. Jos yllä olleet tehtävät eivät kolahtaneet, mutta työskentely meillä voisi silti kiinnostaa, jätä ihmeessä avoin hakemus. Innolla odotamme sinua uusi kollegamme, paikkasi on jo katettu!

Accountor HR Solutions kehittää ja tarjoaa ensiluokkaisia sovellusratkaisuja työsuhteen koko elinkaaren sujuvaan hallintaan. Työmme ja asiakkaidemme arjen selkäranka on Mepco HRM -järjestelmäkokonaisuus. Se on Suomen suosituin HR- ja palkkajärjestelmä, jota käyttää jo yli 450 suomalaista organisaatiota. Accountor HR Solutions on osa kansainvälistä Accountor-konsernia sekä Accountorin HR klusteria, johon kuuluvat lisäksemme HR4, Työvuorovelho, MaraPlan sekä Opinahjo. Työllistämme yli 250 HR-alan osaajaa Suomessa sekä Pohjoismaissa.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail