Järjestelmäasiantuntija, Jyväskylä

Työajanhallintaohjelmistojen suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut TyövuoroVelho hakee järjestelmäasiantuntijaa Jyväskylään. Tarjolla on työpaikka menestyvässä yrityksessä osana isoa konsernia.

Järjestelmäasiantuntija, Jyväskylä


Työssäsi toimit osana kymmenen hengen tuotekehitystiimiä. Työ sisältää TyövuoroVelho-palveluiden kehittämistä, ylläpitoa, prosessien kuvaamista ja yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

Arvostamme suuresti kykyä havaita erilaisten tilanteiden keskeiset asiat, ratkaisut ja osaat kuvata ne helposti ymmärrettävään muotoon. Järjestelmäkokonaisuuksien hahmottamisen taito sekä kokemus erilaisista integraatio-projekteista ovat tärkeitä. Projektityön ja sen vetämisen sekä erilaisten prosessien kuvaamisen hallinta katsotaan eduksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Virta, puhelin 050 386 5505.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi täällä. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

TyövuoroVelho on erikoistunut internetin kautta käytettävien työajanhallintaohjelmistojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Päätuotteemme TyövuoroVelho on selainpohjainen työvuorosuunnitteluohjelmisto. Palveluitamme käyttää noin 1300 yritystä. Olemme Suomessa markkinajohtaja yksityisellä sosiaali- ja terveyspalvelu- sekä apteekkialoilla. Muut isoimmat toimialat ovat mm. matkailu-, ravitsemus- ja kaupanala.

Lisätietoja toiminnastamme: www.tyovuorovelho.com. TyövuoroVelho on osa Accountoria, joka on Pohjois-Eu- roopan johtava talous- ja palkkahallintopalveluiden osaaja: www.accountor.fi.

Mikä tunne kuvaa parhaiten kokemustasi tästä artikkelista?
Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Accountor Software Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Facebooktwitterlinkedinmail